Energirenovering og efterisolering

Energirenovering og efterisolering i Herning & Silkeborg

Trænger din bolig til efterisolering eller energirenovering, så kan vi hjælpe dig. Når man skal tage stilling til miljøpåvirkning, møder man komplekse spørgsmål. Dette gælder ikke mindst boligers miljøpåvirkning. Med en efterisolering eller energirenovering fra Schrøder og Nielsen ApS er man godt stillet, og får god vejledning og råd.

En hulmursisolering løser problemet med fugt i gulve og vægge en gang for alle. Ved at isolere etageadskillelsen imod loftrummet nedsættes varmetabet i den retning betydeligt. Huset bliver bedre til at holde på sin temperatur i forhold til luften udenfor – der bliver varmere om vinteren og koldere om sommeren.

Hvorfor efterisolering?

Det kan virke som en stor og uoverskuelig udgiftspost at investere i enefterisolering eller energirenovering af huset, men sådan en renovering kan spare dig mange penge og samtidig give en mere behagelig temperatur i hjemmet. Oftest vil udgangspunktet være loftisolering, da det er her en stor del af varmen siver ud og det samtidig er en forholdsvis ligetil efterisolering. Vi tilbyder forskellige isoleringer, der alle vil forbedre dit indeklima og mindske varmeregningen.

Energirenovering skaber en mere sikker og tryg bolig

Samtidig bidrager Rockwools produkter også til et forbedret indeklima. Hos Schrøder og Nielsen ApS bruger vi Rockwools produkter, som bidrager til et forbedret indeklima, og desuden ikke indeholder nogle miljøvenlige stoffer eller afgiver skadelige gasser.

Desuden hjælper stenuldsisolering ved at reducere brandfaren. Det kan modstå temperaturer på over 1000º C, hvilket kan forhindre brande i et sprede sig, eksempelvis imellem forskellige etager.

Fornybare materialer

Stenuld fremstilles ved at smelte sten, kalksten, recirkulerede briketter og råmaterialer ved temperaturer på cirka 1500º C. Råmaterialerne er primært mineraler og geologiske ressourcer fra jordskorpen, så derfor er stenuld fremstillet af fornybare materialer og er ikke en ressource der kan komme knaphed af.

Kontakt os på tlf. 40 20 80 93 og få en snak hvilke muligheder din bolig kan have for energibesparelse ved hjælp af energirenovering eller efterisolering. Vores kundekreds er i Herning og Silkeborg, men vi er meget fleksible.

Hold varmen ude om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os