Energirenovering og efterisolering i
Herning, Silkeborg og omegn

Gør kål på de høje varmeregninger med energirenovering hos en autoriseret Rockwool indblæser.

Energirenovering & efterisolering

Investér i din bolig og minimér energiomkostningerne

Trænger din bolig til efterisolering eller energirenovering i Herning eller Silkeborg?, så kan vi hjælpe dig. Schrøder & Nielsen er eksperter i stenuldsisolering i hele Midtjylland, og har over 65 års erfaring med isolering af danske boliger.

Når man skal tage stilling til miljøpåvirkning, møder man komplekse spørgsmål. Dette gælder ikke mindst boligers miljøpåvirkning. Med en efterisolering eller energirenovering fra Schrøder & Nielsen er man godt stillet, og får god vejledning og råd.

En hulmursisolering løser problemet med fugt i gulve og vægge en gang for alle. Ved at isolere etageadskillelsen mod loftrummet nedsættes varmetabet i den retning betydeligt. Huset bliver bedre til at holde på sin temperatur i forhold til luften udenfor – der bliver varmere om vinteren og koldere om sommeren.

Spar op til 50% på varmeregningen

Det kan virke som en stor og uoverskuelig udgiftspost at investere i en efterisolering eller energirenovering af huset, men sådan en renovering kan spare dig mange penge på lang sigt og samtidig give en mere behagelig temperatur i hjemmet. Oftest vil udgangspunktet være loftisolering, da det er her en stor del af varmen siver ud og det samtidig er en forholdsvis ligetil efterisolering.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

  • Autoriseret Rockwool Indblæser

    Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

  • Isolering siden 1956

    Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

  • En isolatør du kan stole på

    Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Energirenovering skaber en mere sikker og tryg bolig

Samtidig bidrager Rockwools produkter også til et forbedret indeklima. Hos Schrøder og Nielsen ApS bruger vi Rockwools produkter, som bidrager til et forbedret indeklima, og desuden ikke indeholder nogle miljøvenlige stoffer eller afgiver skadelige gasser.

Desuden hjælper stenuldsisolering ved at reducere brandfaren. Det kan modstå temperaturer på over 1000º C, hvilket kan forhindre brande i et sprede sig, eksempelvis mellem forskellige etager.

Vi bruger stenuldsisolering fra Rockwool

Stenuld fremstilles ved at smelte sten, kalksten, recirkulerede briketter og råmaterialer ved temperaturer på cirka 1500º C. Råmaterialerne er primært mineraler og geologiske ressourcer fra jordskorpen, så derfor er stenuld fremstillet af fornybare materialer og er ikke en ressource der kan komme knaphed af.

Få et gratis isoleringstjek

Kontakt os på tlf. 40 20 80 93 og få en snak hvilke muligheder din bolig kan have for energibesparelse ved hjælp af energirenovering eller efterisolering med stenuld. Vores kundekreds er i Herning og Silkeborg, men vi er meget fleksible og dækker stort set hele Midtjylland.

Få et gratis isoleringstjek lavet af en ærlig isolatør, der har dine behov i højsædet. Lad os tage en snak om netop din situation, så vi kan komme med vores bud på den bedste og billigste løsning.

Hold varmen ude
om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen