Isolering

Gør dit hus mere energibesparende

Skal du bruge en isolering i Herning, Silkeborg eller omegn?

Der er mange fordele forbundet ved at efterisolere boligen. Isolering af hule mure og uudnyttede loftsrum er en nem, billig og effektiv form for isolering. På stormfulde eller kolde dage mindskes træk, og derfor opnås et markant behageligere og sundere indeklima. Udgifter til energi er en nødvendighed, men der findes mange ting, du hellere vil bruge penge på. Når du efterisolerer din bolig, så reduceres elregningen markant, fordi husets varme ikke siver ud fra loftet og vægge. Når du får vores rådgivning og hjælp til efterisolering, så får du luft i budgettet, mens du sparer miljøet for unødvendig CO2 udledning.

Har du lige købt hus eller er du ved at sælge?

Du står måske med en tilstandsrapport i hånden og et energimærke der kan forbedres. Hvis anbefalingen er at hulmursisolere eller lægge mere isolering på loftet, så kan du komme i gang her. Isolering af huset giver dig et markant bedre indeklima og gør huset nemmere at sælge med en lavere varmeregning. Derfor kan efterisolering være en god investering.

Forudsætninger:

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at forstå, hvilke forudsætninger der skal være i orden, før vi efterisolerer, men her får du detaljerne: 30 cm teglmur med 80 mm hulrum og 10% udmuring. Opvarmet med olie til en pris på kr. 9 kr/liter. Efterisoleres med 80 mm Rockwool hulmursfyld.

Dine fordele ved at efterisolere:

  • Du bruger miljøvenlig isolering der kan indgå i svanemærket byggeri
  • Din investering af hurtigt tjent ind
  • Du får et markant bedre indeklima
  • Du sparer penge år efter år
  • Udføres af en Rockwool autoriseret indblæser

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os