Isolering & efterisolering i Silkeborg
Herning og omegn

Gør dit hus mere energibesparende med isolering.

Isolering & efterisolering
i Silkeborg, Herning og omegn

Skal du bruge isolering?

Der er mange fordele forbundet ved at efterisolere boligen. Hulmursisolering og uudnyttede loftsrum er en nem, billig og effektiv form for isolering. Vi isolerer dit hus i Herning, Silkeborg og omegn. På stormfulde eller kolde dage mindskes træk, og derfor opnås et markant behageligere og sundere indeklima. Udgifter til energi er en nødvendighed, men der findes mange ting, du hellere vil bruge penge på. Når du efterisolerer din bolig, så reduceres elregningen markant. Det skyldes, at husets varme ikke siver ud fra loftet og vægge.

Når du får vores rådgivning og hjælp til efterisolering, så får du luft i budgettet. Samtidig sparer du miljøet for unødvendig CO2 udledning.

Har du lige købt hus eller er du ved at sælge?

Du står måske med en tilstandsrapport i hånden og et energimærke der kan forbedres. Hvis anbefalingen er at hulmursisolere eller lægge mere isolering på loftet, så kan du komme i gang her. Isolering af huset giver dig et markant bedre indeklima og gør huset nemmere at sælge med en lavere varmeregning. Derfor kan efterisolering være en god investering.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

 • Autoriseret Rockwool Indblæser

  Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

 • Isolering siden 1956

  Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

 • En isolatør du kan stole på

  Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Forudsætninger

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at forstå, hvilke forudsætninger der skal være i orden, før vi efterisolerer, men her får du detaljerne: 30 cm teglmur med 80 mm hulrum og 10% udmuring. Opvarmet med olie til en pris på kr. 9 kr/liter. Efterisoleres med 80 mm Rockwool hulmursfyld.

Dine fordele ved at isolere

 • Du bruger miljøvenlige materialer der kan indgå i svanemærket byggeri
 • Din investering af hurtigt tjent ind
 • Du får et markant bedre indeklima
 • Du får et gratis isoleringstjek
 • Du sparer penge år efter år
 • Opgaven udføres af en Rockwool autoriseret indblæser

Få et tilbud på din isoleringsopgave

Har du brug for rådgivning i forhold til isolering? Så kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Eller ring til os på 40 20 80 93 så tager vi en snak om dine fordele ved isolering.

Hold varmen ude
om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen