Hvorfor
Rockwool?

Hvorfor Rockwool?

Bæredygtig isolering med mange muligheder

Rockwool er et helt særligt produkt, som ikke alene har utroligt mange anvendelsesmuligheder, men også er bæredygtigt. Skal man bygge konventionelt, er Rockwool det ideelle isolationsmateriale. Produktet er fermstillet af naturmateriale, men er stadig komplet uorganisk. Det betyder, at det holder tykkelsen, modsat mange andre naturmaterialer, men stadig kategoriseres som genanvendeligt byggeaffald.

En miljøcertificeret sværvægter

Rockwool er A/S er miljøcertificeret i samarbejde med den norske miljøcertificeringspartner EPD. Deklarationen, som er gældende for produkterne i hele Skandinavien, er lavet i henhold til ISO 14025, som er et bevis for, at Rockwools stenuldsisolering ikke indeholder miljøskadelige stoffer. Denne deklaration opnås, eftersom produktets isolationsevne blandt andet kommer fra stenfibre. Fibrene er desuden ubrandbare, hvilket betyder, at produktet også har en utroligt høj brandmodstandsevne.

Sikkerhed ved brand

Rockwool er ubrændbar og brandhæmmende. Stenulden tåler op til 1000°C uden at smelte, og i tilfælde af brand holder isoleringen i mere end 2 timer.

Et bedre indeklima

Med en hulmursisolering er det slut med fugt og træk fra kolde vægge. En isolering af etageadskillelsen mod loftrummet nedsætter effektivt varmetabet gennem loftet. Huset bliver lunere om vinteren og køligere om sommeren – boligkomforten forbedres.

Lydisolerende

Rockwool er opbygget af stenuldstråde med luftfyldte mellemrum, der er i forbindelse med hinanden. Det betyder, at materialet også har gode lydabsorberende egenskaber.

Varmeisolerende

Når man efterisolerer, opnås først og fremmest en besparelse på energiforbruget og varmeudgifterne. Derfor er efterisolering en fornuftig investering, der typisk er tjent hjem på 3-5 år. Derefter fortsætter besparelsen år efter år, uden at værdien forringes som ved alle andre boligforbedringer.

Isolering for miljøets skyld

En gevinst efter kun 3 uger. Al anvendelse af isolering er til gavn for miljøet. Jo mere isolering jo bedre. På grund af Rockwool stenuldens unikke isoleringsegenskaber udgør energiforbrug til fremstilling af produkterne kun en promille af de store energibesparelser, isoleringen giver, når den er installeret i bygningerne. Med Rockwool opnår du en positiv CO2 effekt.

Rockwool stenuld er et naturmateriale

Rockwool stenuld er et af de få materialer, der kan betegnes som et naturmateriale. Den kemiske sammensætning af Rockwool stenuld svarer stort set til sammensætningen af jordskorpen. Grundlaget for produktion af Rockwool stenuld er primært geologiske ressourcer, som naturen selv skaber.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

  • Autoriseret Rockwool Indblæser

    Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

  • Isolering siden 1956

    Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

  • En isolatør du kan stole på

    Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Rockwool giver det bedste indeklima

Måden, hvorpå Rockwool isolerer på er sillestående luft i stenuldsstrukturen. Der er derfor ikke behov for, at anvende materialer, som afgiver gasser. Til gengæld, er hulrumsisoleringen utroligt holdbart, og beholder sine isolerende evner hele levetiden, hvilket betyder godt klima, så længe der er rockwool. Anvendes produktet til etageadskillelse, undgår man et betydeligt varmetab, og indeklimaet er således nemmere at kontrollere.

Naturligt og genanvendeligt

Rockwool er produceret på naturlige materialer og er 97% genanvendeligt. Produktet består af stenuld, som produceres ved, at man smelter sten, kalksten, recirkulerede briketter og andre råmaterialer ved omkring 1500 grader. Det giver en brandmodstand på op til 1000 grader, hvilket er uhørt for et hulrumsisoleringsmateriale. Fordi det er produceret på denne måde, og har disse egenskaber, har Rockwool opnået indeklimamærket M1 i Finland.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen