Etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse i Herning og Silkeborg

En af de måder hvor der kan undslippe mest varme fra en bygning, er via etageadskillelsen. Hvis loftet er dårligt isoleret, kan varmen undslippe fra stueniveau igennem etageadskillelsen til loftet, og derfra udenfor. Det samme gælder når man forsøger at holde sit hus køligt om sommeren.

Det er også muligt med fordel at isolere etageadskillelsen imellem stue og kælder i nogle huse. Dette kan forhindre fodkulde.

Brandisolering

Eftersom at stenuld er en effektiv brandbarriere, kan en isolering af etageadskillelsen også forhindre at brande spreder sig imellem flere etager. Dette reducerer risikoen for personlig skade, og gør den samlede materielle skade mindre i det uheldige tilfælde at en brand skulle bryde ud.

Hvis loftrummet bruges til beboelse, stilles der yderligere krav til etageadskillelsen af hensyn til brandsikkerheden. Der stilles desuden krav om lydisoleringen af etageadskillelser.

Lydisolering af etageadskillelse

Ved at installere lydabsorberende materiale i etageadskillelsen, kan man forhindre at lyde unødvendigt kan høres imellem etagerne, hvilket er særdeles attraktivt i eksempelvis opgange og kontorbygninger.

Såfremt der udføres en isolering af etageadskillelse af et uventileret loftrum, bør man sørge for at beregne fugtbalancen eller ventilationen, sådan at loftet ikke ender med at blive for fugtigt bagefter.

Få et tilbud på isolering af etageadskillelse

Hos Schrøder & Nielsen ordner vi hurtigt og effektivt dine opgaver i Herning, Silkeborg og resten af Midtjylland. Vi er ikke kun eksperter indenfor isolering af etageadskillelse, men også på områder som energirenovering, hulmursisolering og loftsisolering. Mangler du hjælp til dit projekt, så kontakt os på tlf. 40 20 80 93 og få stillet et uforpligtende tilbud.

Hold varmen ude om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os