Isolering af Etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse i Herning og Silkeborg.

Isolering af Etageadskillelse

Etageadskillelse

En af de måder hvor der kan undslippe mest varme fra en bygning, er via etageadskillelsen. Hvis loftet er dårligt isoleret, kan varmen undslippe fra stueniveau igennem etageadskillelsen til loftet, og derfra udenfor. Det samme gælder når man forsøger at holde sit hus køligt om sommeren.

Det er også muligt med fordel at isolere etageadskillelsen imellem stue og kælder i nogle huse. Dette kan forhindre fodkulde.

Brandisolering

Eftersom at stenuld er en effektiv brandbarriere, kan en isolering af etageadskillelsen også forhindre at brande spreder sig imellem flere etager. Dette reducerer risikoen for personlig skade, og gør den samlede materielle skade mindre i det uheldige tilfælde at en brand skulle bryde ud.

Hvis loftrummet bruges til beboelse, stilles der yderligere krav til etageadskillelsen af hensyn til brandsikkerheden. Der stilles desuden krav om lydisoleringen af etageadskillelser.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

  • Autoriseret Rockwool Indblæser

    Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

  • Isolering siden 1956

    Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

  • En isolatør du kan stole på

    Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Lydisolering af etageadskillelse

Ved at installere lydabsorberende materiale i etageadskillelsen, kan man forhindre at lyde unødvendigt kan høres imellem etagerne, hvilket er særdeles attraktivt i eksempelvis opgange og kontorbygninger.

Såfremt der udføres en isolering af etageadskillelse af et uventileret loftrum, bør man sørge for at beregne fugtbalancen eller ventilationen, sådan at loftet ikke ender med at blive for fugtigt bagefter.

Få et tilbud på isolering af etageadskillelse

Hos Schrøder & Nielsen ordner vi hurtigt og effektivt dine opgaver i Herning, Silkeborg og resten af Midtjylland. Vi er ikke kun eksperter indenfor isolering af etageadskillelse, men også på områder som energirenovering, hulmursisolering og loftsisolering. Mangler du hjælp til dit projekt, så kontakt os på tlf. 40 20 80 93 og få stillet et uforpligtende tilbud.

Hold varmen ude
om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen