Loftisolering i
Herning og Silkeborg

Investér i din bolig og få hjælp af autoriserede Rockwool indblæsere.

Lofteisolering

Minimér varmeudgifterne med effektiv loftisolering

Ved at få isoleret loftet i din ejendom er det muligt at mindske varmetabet fra taget. Det skaber jævne temperaturer og et mindre behov for at varme huset op. Hos Schrøder & Nielsen i Herning nær Silkeborg benytter vi Rockwool granulat til loftisolering, da det både isolerer effektivt og er fugtafvisende.

Når du vælger os som din isolatør, kan du være sikker på at få udført et godt og holdbart håndværk. Vi har vægt på at løse enhver opgave ordentligt første gang.

Vi har isoleret lofter i over 65 år

Hos Schrøder & Nielsen har vi siden 1956 beskæftiget os med loftisolering, hulmursisolering, energirenovering og meget mere. Firmaet har eksisteret gennem flere generationer, og det er i dag Klaus, som står i spidsen. Som uddannet tømrer med mange års erfaring indenfor isolering, kan vi forsikre dig om, opgaven bliver løst på bedste vis. Når du indgår et samarbejde med Klaus, bliver rådgivet fra A-Z. Vi siger tingene som de er, for at sikre den rette løsning til netop dig. Desuden kan vi stolt kalde os for et autoriseret Rockwool indblæsningsfirma. Læs mere her.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

  • Autoriseret Rockwool Indblæser

    Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

  • Isolering siden 1956

    Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

  • En isolatør du kan stole på

    Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Opnå gode resultater med loftisolering

Loftisolering er med til at mindske varmeforbruget i din bolig mest muligt og kan bidrage til betydelige forbedringer af indeklimaet, da temperaturen stabiliseres. Vi er i stand til at isolere loft i alle boligtyper samt ved lave taghældninger og dårlige adgangsforhold. Ved isolering af loft er det vigtigt at sikre tilstanden af den eksisterende loftkonstruktion for at opnå gode resultater. Netop dette er vi specialiserede i.

Med stor ekspertise indenfor loftisolering sørger vi for, at du får det optimale ud af dit varmeforbrug. Ved isolering med granulat fra Rockwool er det muligt at dække selv de mindste revner og sprækker. Når vi har isoleret loft, sørger vi for den efterfølgende oprydning. Overvejer du at få udført loftisolering i din ejendom, er du velkommen til tage os med på råds. Vi besigtiger gerne ejendommen og hjælper med at udarbejde en løsning.

Kontakt os og få et gratis isoleringstjek

Har du brug for rådgivning i forhold til isolering? Så kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Eller ring til os på 40 20 80 93 så tager i en snak om dine fordele ved isolering.

Hold varmen ude
om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen