fbpx

Loftisolering

Vi ordner din loftisolering i Herning, Silkeborg

Udgifterne til opvarmning af boliger og bygninger stiger år for år. Men med en loftisolering kan du være med til at gøre dit for, at denne tendens ikke er vedvarende. Vi har stor erfaring med loftisolering. Vi har gennem mange år været med til at reducere vores kunders varmeregning i Silkeborg, Herning og omegn.

For at nedsætte varmetabet og CO2-udledningen mest muligt i din bolig, skal du starte med at se på loftisoleringen. En Rockwool loftisolering kan hurtigt være tjent ind på en halv eller hel fyringssæson, og vil fremover være med til at nedsætte varmeforbruget.

Stor erfaring med isolering

Hos Schrøder & Nielsen ApS tilbyder vi loftisolering i alle typer huse. Hvad enten der er tale om murstensvillaer, enkeltplansvillaer, landbrug eller en helt fjerde type bolig.

En loftisolering holder ikke blot bedre på varmen og minimere forbruget. Den ekstra isolering har også den fordel, at indeklimaet i boligen bliver væsentligt forbedret.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for loftisolering. Vi tilbyder professionelt arbejde i høj kvalitet. Er adgangsforholdene dårlige med en lav taghældning eller andre dårlige forhold, kan vi udføre loftisoleringen via udlægning af Rockwools Loftsgranulat.

Vi kan også hjælpe dig med efterisolering.

Loftisolering i hele området omkring Herning

Vi udfører loftisolering i hele området omkring Herning, Viborg og Silkeborg. Kontakt os på telefon 40 20 80 93 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du ønsker mere information eller et uforpligtende tilbud på loftisolering.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os