Loftisolering

Minimer udgifterne til varme med effektiv loftisolering

Ved at få isoleret loftet i din ejendom er det muligt at mindske varmetabet fra taget. Det skaber jævne temperaturer og et mindre behov for at varme huset op. Hos Schrøder & Nielsen benytter vi Rockwool granulat til loftisolering, da det både isolerer effektivt og er fugtafvisende.

Når du vælger os som din isolatør, kan du være sikker på at få udført et godt og holdbart håndværk. Vi har vægt på at løse enhver opgave ordentligt første gang.

Erfaren håndværker og isolatør

Hos Schrøder & Nielsen har vi siden 1956 beskæftiget os med isolering. Firmaet har eksisteret gennem flere generationer, og det er i dag Klaus, som står i spidsen. Som uddannet tømrer og med adskillige års erfaring indenfor isolering, kan du være sikker på, at du får løst opgaven på bedste vis, når du indgår et samarbejde med Klaus.

Med fokus på at levere de mest effektive løsninger, når vi træder til som din isolatør, rådgiver vi gerne og hjælper med at finde en løsning. Du kan altid regne med korrekt rådgivning.

Opnå gode resultater med loftisolering

Loftisolering er med til at mindske varmeforbruget i din bolig mest muligt og kan bidrage til betydelige forbedringer af indeklimaet, da temperaturen stabiliseres. Vi er i stand til at isolere loft i alle boligtyper samt ved lave taghældninger og dårlige adgangsforhold.

Ved isolering af loft er det vigtigt at sikre tilstanden af den eksisterende loftkonstruktion for at opnå gode resultater. Dette er vi hos Schrøder & Nielsen specialiseret i.

Med stor ekspertise indenfor loftisolering sørger vi for, at du får det optimale ud af dit varmeforbrug. Ved isolering med granulat fra Rockwool er det muligt at dække selv de mindste revner og sprækker. Når vi har isoleret loft, sørger vi for den efterfølgende oprydning.

Overvejer du at få udført loftisolering i din ejendom, er du velkommen til tage os med på råds. Vi besigtiger gerne ejendommen og hjælper med at udarbejde en løsning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os