Loftisolering i Herning og Silkeborg

Minimer udgifterne til varme med effektiv loftisolering

Ved at få isoleret loftet i din ejendom er det muligt at mindske varmetabet fra taget. Det skaber jævne temperaturer og et mindre behov for at varme huset op. Hos Schrøder & Nielsen i Herning nær Silkeborg benytter vi Rockwool granulat til loftisolering, da det både isolerer effektivt og er fugtafvisende.

Når du vælger os som din isolatør, kan du være sikker på at få udført et godt og holdbart håndværk. Vi har vægt på at løse enhver opgave ordentligt første gang.

Erfaren håndværker og isolatør

Hos Schrøder & Nielsen har vi siden 1956 beskæftiget os med isolering. Firmaet har eksisteret gennem flere generationer, og det er i dag Klaus, som står i spidsen. Som uddannet tømrer og med adskillige års erfaring indenfor isolering, kan du være sikker på, at du får løst opgaven på bedste vis, når du indgår et samarbejde med Klaus.

Med fokus på at levere de mest effektive løsninger, når vi træder til som din isolatør, rådgiver vi gerne og hjælper med at finde en løsning. Du kan altid regne med korrekt rådgivning.

Opnå gode resultater med loftisolering

Loftisolering er med til at mindske varmeforbruget i din bolig mest muligt og kan bidrage til betydelige forbedringer af indeklimaet, da temperaturen stabiliseres. Vi er i stand til at isolere loft i alle boligtyper samt ved lave taghældninger og dårlige adgangsforhold.

Ved isolering af loft er det vigtigt at sikre tilstanden af den eksisterende loftkonstruktion for at opnå gode resultater. Dette er vi hos Schrøder & Nielsen specialiseret i.

Med stor ekspertise indenfor loftisolering sørger vi for, at du får det optimale ud af dit varmeforbrug. Ved isolering med granulat fra Rockwool er det muligt at dække selv de mindste revner og sprækker. Når vi har isoleret loft, sørger vi for den efterfølgende oprydning.

Overvejer du at få udført loftisolering i din ejendom, er du velkommen til tage os med på råds. Vi besigtiger gerne ejendommen og hjælper med at udarbejde en løsning.

Kontakt os

Har du brug for rådgivning i forhold til isolering? Så kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Eller ring til os på 40 20 80 93 så tager i en snak om dine fordele ved isolering.

Hold varmen ude om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os