Hulmursisolering i Herning og Silkeborg

Stabiliser dit indeklima med hulmursisolering

Med hulmursisolering minimeres varmeforbruget i boligen betydeligt. Isolering af hulmuren sikrer, at varme forbliver inde i boligen og ikke går tabt til omgivelserne gennem ydervæggene. Når du får udført hulmursisolering slipper du for at fyre for fuglene, og du opnår dermed store besparelser på varmeregningen. Schrøder & Nielsen ApS har beliggenhed i Herning nær Silkeborg.

Hulmursisolering holder både varmen ude og inde, således varmetabet minimeres.

Isolatør med stolte traditioner

Hos Schrøder & Nielsen er det ikke en hemmelighed, at vi er stolte af kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Som din isolatør bestræber vi os på at levere de mest effektive løsninger.

Det er altafgørende for os, at arbejdet udføres ordentligt og korrekt i første forsøg. Vi er af den opfattelse, at arbejdet skal udføres ordentligt første gang. Alt andet er spildt arbejde og dermed en dårlig forretning.

Som 2. generations familiefirma løfter vi arven fra foregående generation. I dag står Klaus bag firmaet. Klaus er opvokset i firmaet, hvor han fra barnsben har tjent sine lommepenge. Klaus er uddannet tømrer, og med adskillige års erfaring indenfor isolering kan du forvente at blive mødt af en fagperson med de bedste forudsætninger for korrekt rådgivning.

Effektiv efterisolering af hulmur

Hvad end din ejendoms hulmur er uisoleret eller isoleringen er mangelfuld, er det muligt at isolere med granulat fra Rockwool. Før vi påbegynder isoleringsarbejdet, gennemgår vi grundigt inder- og ydervægge. Til tider er det nødvendigt med reparationer af murværket for et godt resultat.

Hulmursisolering udføres udefra, hvorfor vi ikke går i vejen for ejendommens beboere. Når arbejdet afsluttes, sørger vi altid for at rydde grundigt op efter os selv.

Ønsker du at få isoleret din ejendom, hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning. Vi er specialiserede i isolering, hvorfor vi altid står til rådighed med gode råd og anbefalinger. Når du vælger os som din isolatør, får du en samarbejdspartner, der er til at stole på.

Hold varmen ude om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os