fbpx

Hulmursisolering

Hos Schrøder & Nielsen ApS tilbyder vi hulmursisolering af din bolig i Herning, Silkeborg, Ikast og resten af Midtjylland.

Minimer varmeforbruget med hulmursisolering

Hulmursisolering er en både nem, effektiv og billig måde at isolere på. Og man kan minimere en stor del af sit varmeforbrug om året. Dog er der alligevel mange ældre huse, der har kolde og hule mure.

En ydervæg, hvor der er minimum 80 mm. hulrum kan give en besparelse på op til 10 liter fyringsolie pr. kvadratmeter væg i ydermuren årligt. Såfremt der er foretaget hulmursisolering med eksempelvis Rockwool Hulrumsfyld.

Et hus skal være egnet til isolering

Isolering med Rockwool hulmursisolering foregår ved indblæsning af isoleringen i hulmuren, ved at vi fjerner nogle enkelte mursten eller borer huller. Alt efter om huset er pudset op eller ej. Arbejdet foregår udefra og er derfor ikke til gene for dig eller din familie.

Inden der foretages en hulmursisolering, er det dog vigtigt at foretage en grundig forundersøgelse af både huset og hulmuren. Dette er for at afgøre, hvorvidt selve murværket er egnet til denne form for isolering. Ofte skal der enkelte renoveringer eller reparationer til, inden vi kan foretage en hulmursisolering.

Hulmursisolering i høj kvalitet

Det er vigtigt, at både forundersøgelse og selve indblæsningen ved hulmursisoleringen bliver varetaget af en professionel. Da arbejdet kræver ekspertise og viden inden for feltet.

Med Schrøder & Nielsen ApS som din ekspert inden for hulmursisolering, er du garanteret et kvalitetsbevidst og højt fagligt arbejde, hvor der tages højde for alle parametre. Vi sørger ligeledes for at fuge efter endt hulmursisolering, således at alle spor efter vores arbejde er skjult.

Vi kører til opgaver i hele Herning, Silkeborg og omegn, så kontakt os på telefon 40 20 80 93, hvis du ønsker en professionel til at stå for din hulmursisolering.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os