Hulmursisolering i Herning
Silkeborg og omegn

Få hulmuren isoleret af en autoriseret Rockwool indblæser.

Hulmursisolering

Stabilisér dit indeklima med hulmursisolering

Med hulmursisolering minimeres varmeforbruget i boligen betydeligt. Isolering af hulmuren sikrer, at varme forbliver inde i boligen og ikke går tabt til omgivelserne gennem ydervæggene. Når du får udført hulmursisolering slipper du for at fyre for fuglene, og du opnår dermed store besparelser på varmeregningen. Schrøder & Nielsen ApS har beliggenhed i Herning nær Silkeborg.

Hulmursisolering holder både varmen ude og inde, således varmetabet minimeres.

Isolatør med stolte traditioner

Hos Schrøder & Nielsen er det ikke en hemmelighed, at vi er stolte af kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Som din isolatør i Herning og Silkeborg bestræber vi os på at levere de mest effektive løsninger.

Det er altafgørende for os, at arbejdet udføres ordentligt og korrekt i første forsøg. Vi er af den opfattelse, at arbejdet skal udføres ordentligt første gang. Alt andet er spildt arbejde og dermed en dårlig forretning.

Som 2. generations familiefirma løfter vi arven fra foregående generation. I dag står Klaus bag firmaet. Klaus er opvokset i firmaet, hvor han fra barnsben har tjent sine lommepenge. Klaus er uddannet tømrer, og med adskillige års erfaring indenfor isolering kan du forvente at blive mødt af en fagperson med de bedste forudsætninger for korrekt rådgivning. Som autoriserede Rockwool indblæsere sikrer vi et godt resultat, til den bedste pris for dig.

iso expert

Helt sublim oplevelse

Her ser man virkelig processen fra start til slut. Arbejdet kan både ses, måles og mærkes. Kan klart anbefale firmaet. De holder hvad de lover og deres mange år på bagen viser helt klart deres know-how til det kompetente arbejde de udfører. Bestemt et thumbs up!

Schrøder & Nielsen Facebook

Klar anbefaling

Er flyttet i hus, der var isoleret med papir men stadig koldt, efter besøg af Klaus fra Schrøder og Nielsen og huset isoleret med Rockwool , er den indvendige temperatur steget med 4 g, målt 4 steder i huset. Kan kun anbefale efterisolering udført af dem.

Schrøder & Nielsen Facebook

Flot arbejde

Lige fra første kontakt – med personligt besøg – er vi blevet rådgivet og vejledt på bedste måde. Firmaet har udført arbejdet ærligt og reelt og fuldt ud levet op til det aftalte. Fra den første kontakt til arbejdet var udført gik der kun få dage. De sluttede endvidere af med en rigtig flot oprydning. At de så har gjort det til en fornuftig pris – gør jo heller ikke noget.

Schrøder & Nielsen Facebook

Fik isoleret huset

Fik isoleret huset udvendig for snart 20 år siden som den første på vestkysten, helt ude i “vandkanten. Vi har fået penge tilbage fra varmeværket næsten hvert år siden og har et hus med rigtig god inderklima, huset er bygget i gasbeton i 1957. så jeg kan “varmt” anbefale Schrøder & Nielsen ApS.

Schrøder & Nielsen Facebook
3

Gode grunde til at vælge

Schrøder & Nielsen

Blandt de mange isolatører på markedet, ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede. Ærlighed er altid førsteprioritet.

  • Autoriseret Rockwool Indblæser

    Som autoriseret Rockwool indblæsningsfirma garanterer vi et godt resultat hver gang.

  • Isolering siden 1956

    Schrøder & Nielsen har hjulpet danske boligejere med deres isoleringsopgaver i over 65 år.

  • En isolatør du kan stole på

    Hos os er en aftale en aftale. Vi siger tingene som de er, og skærer det helt ind til benet.

Effektiv efterisolering af hulmur

Hvad end din ejendoms hulmur er uisoleret eller isoleringen er mangelfuld, er det muligt at isolere med granulat fra Rockwool. Før vi påbegynder isoleringsarbejdet, gennemgår vi grundigt inder- og ydervægge. Til tider er det nødvendigt med reparationer af murværket for et godt resultat.

Hulmursisolering udføres udefra, hvorfor vi ikke går i vejen for ejendommens beboere. Når arbejdet afsluttes, sørger vi altid for at rydde grundigt op efter os selv.

Få et gratis isoleringstjek

Ønsker du at få isoleret din ejendom i Herning, Silkeborg eller omegn, hjælper vi gerne med at finde en løsning. Vi er specialiserede i hulmursisolering og facaderenovering, hvorfor vi altid står til rådighed med gode tips og anbefalinger. Når du vælger os som din isolatør, får du en samarbejdspartner, der er til at stole på.

Hos os kan du få et gratis isoleringstjek af din bolig. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon 40 20 80 93, isoklaus@live.dk eller via vores kontaktformular. Så kommer vi med et fuldkommen uforpligtende tilbud på din opgave.

Hold varmen ude
om sommeren

I Danmark er det langt fra alle, som har installeret ventilationssystem, aircondition eller lignende, til at køle hjemmet af på de varme sommerdag. Dog er der stadig gode måder at opnå et køligt hjem på. En af de vigtigste punkter vil naturligvis være at holde varmen ude. Døre og vinduer skal lukkes så varmen ikke siver ind.

Derudover er det væsentligt om loft og vægge er velisolerede. Bor du i en bolig, som har mangelfuld isolering, kan det være en god ide med efterisolering. Det kan være en stor hjælp til at komme godt igennem de varme sommerperioder. Du vil sågar opleve billigere varmeregninger i vinterhalvåret, hvoraf investeringen hurtigt er tjent hjem i lavere energiomkostninger.

Få et gratis isoleringstjek hos os!Udfyld formularen